zondag 21 februari 2016

MDF Klok


Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie de MDF Klok van DDBD laten zien. Deze is echt geweldig leuk om te maken.

Om te beginnen heb ik al het MDF geverfd in een oud roze kleur. Daarna heb ik hem beplakt et Designpapier. Ik heb daarvoor een blokje van Noor gebruikt met het thema Time. Dat vond in wel toepasselijk. 

De ronde rand heb ik gestanst door twee maten cirkel stansen te kiezen die de juiste maat hebben en die dan op je papier te leggen en te stansen. Zo krijg je een mooie ronde rand.
De "bellen" bovenop de klok heb ik gemaakt door cardstock te beplakken met plakalluminiumfolie. Dat is een rol die ik uit de bouwmarkt heb. Dit cardstock heb ik embossed en toen geverfd met zwarte verf, die ik direkt na het verven heb afgeveegd met een keukenrol. 


Links heb ik een afdrukje gedaan. Het is er eentje van Saturated Canary en die heb ik ingekleurd met Copic Markers. Daarna gemat op een frame en daar als versiering nog een parelkettinkje langs gedaan.


Aan de andere kant een hart gestanst met daarop een stukje designpapier in hartvorm.  Ik heb daarop gestempeld met een stempel van Craft Emotions.

In de klok een wijzerplaat geplakt die ik zwart heb geverfd en ook direct weer met een keukendoekje heb afgeveegd hier en daar. Toen het droog was nog wat accenten gegeven met Viva Decor silver.

Als laatste een swirl onder het hart geplakt en een bloemenwaterval gemaakt. Op de rand heb ik zelf nog een klein flesje met hartjes gezet.


Hier kan je goed zien dat de klok diepte heeft. En ook het flesje is nu beter te zien.

Ik hoop jullie een ideetje aan de hand te hebben gedaan voor jullie eigen klok. 


4 opmerkingen:

 1. Super gaaf, prachtige creatie, heel veel te zien. GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige creatie heb jij gemaakt van de klok Marianne !!!
  Mag ik weten van welk merk de oud roze verf is aub.
  Mvg Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Super dat je een berichtje achterlaat!
Ik lees ze met veel plezier.
Thank you for leaving me a note.
I read them with a lot of pleasure.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...