dinsdag 1 december 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #10
 Daar is dan de 10e Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project. 
 Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. En willen we laten zien dat je een shape art ook staand kunt gebruiken. Zo krijg je een heel leuk effect.

Natuurlijk hebben de  Dutch Doobadoo meiden er al mooie voorbeelden mee gemaakt om jullie te inspireren. Dus ga ook bij de anderen kijken.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 december 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan dit bericht bij Mr. Linky.

Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar:  joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

Dit is wat ik ervan gemaakt heb:


Ik heb de shape art mal omgetrokken op wit cardstock en daarna nog twee kleinere maten op Design Papier van Craft Emotions.

Toen een doily erop en nog een rechthoekig stukje Designpapier.


Het afdrukje is van Wild Rose Studio en die heb ik ingekleurd met Copic Markers. Daarna de randjes langs de muts met foamclay gedaan, en hier en daar wat gestempeld met een Bits en Pieces stempeltje van Crealies. Als laatste "sneeuw"over het hele afdrukje gemaakt met witte frantage.


Een sterrenrand onder het afdrukje met wat bloemen. De toefjes maak ik altijd zelf door een aantal kleinere samen te voegen tot een klein boeketje en daarna met een steeltje van een van de bloemen samen te binden. Het geheel plak ik dan op de kaart.


Uit het mooie papier nog een tag gesneden, waar ik een lintje aan gemaakt heb.
Onder de bloemetjes een klein stukje wondgaas.

Als laatste de tekst gestempeld. Die is van Studio Light.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Super dat je een berichtje achterlaat!
Ik lees ze met veel plezier.
Thank you for leaving me a note.
I read them with a lot of pleasure.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...