dinsdag 8 december 2015

Candy Canes


 Hallo allemaal,

Ik heb jullie een nieuwtje te vertellen:

Vanaf vandaag mag ik mezelf ook voorstellen als nieuw DT lid van het Copic Marker Benelux Blog. Hoe leuk is dat. Ik was zeer vereerd toen ik hiervoor werd gevraagd. En ik hoefde er niet lang over na te denken, want de meeste mensen die mij al een beetje kennen, weten dat ik heel graag afdrukjes inkleur.
Ik ben een jaar of 5 geleden begonnen met inkleuren van stempels en digi's. Dat deed ik voornamelijk met distressinkt. Toen bezocht ik een beurs. Daar zat Diny te kleuren met Copic Markers en ik was verkocht. Daar heb ik dus ook mijn eerste markers aangeschaft. De berichten die Diny op haar blog plaatste volgde ik trouw om goed te kijken hoe ze dat deed en ook You Tube was mijn grote vriend.
Daar keek ik vele filmpjes hoe het moest. En met mijn verjaardag en Kerst werd mijn collectie makers al snel uitgebreid. Want ik vond het super. En dan wil je meer en meer.
Ik blijf het een geweldig medium om mee te kleuren. Kleuren is trouwens voor mij het leukste gedeelte van de kaart. En niet alleen met markers hoor. Ik kleur nog steeds met distress, Twinkling H20's, panpastel en L'aquarelle van Sennelier.

Maar goed, nu verder over mijn kaart.
De basis is wit cardstock en het designpapier is van Maja Design.
De randen zijn bewerkt met een pons van Martha Stewart. Ik heb Candy Canes van Saturated Canary ingekleurd voor deze kaart.

Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt:
Huid: E000-E00-E04-E11-E21-R20
Haar en zak: E50-E53-E57-E49
Jurk en vleugels: C0-C1-C3-C5
R32-R35-R59


En zo ziet de binnenkant van de kaart eruit. Ik heb deze in dezelfde stijl gedaan als de voorkant.
Ik hoop dat jullie mijn kaart leuk vinden en als jullie vragen hebben, stel ze gerust.

Tot de volgende kaart


2 opmerkingen:

Super dat je een berichtje achterlaat!
Ik lees ze met veel plezier.
Thank you for leaving me a note.
I read them with a lot of pleasure.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...